Hondenhotel

Uw leukste 5 sterren hondenhotel in huiselijke sfeer in Hendrik Ido Ambacht.

Wegens het werken met vaste groepen honden tijdens de wandelingen kunnen alleen vaste klanten van de uitlaatservice gebruik maken van het Hondenhotel.

Gaat u een paar dagen weg, heeft u ergens een druk mee of gaat u op vakantie dan biedt Hondenhotel Ambra de oplossing. Uw hond logeert in gezellig oud dijkhuis met een fijne huislijke sfeer en twee omheinde tuinen.

Ik vang maximaal 1 á 2 honden per keer op. Twee honden van verschillende baasjes kan alleen als de honden bij elkaar in één ruimte kunnen verblijven.

Door de kleinschaligheid en huiselijke sfeer kan ik uw hond alle zorg, liefde en aandacht geven die hij / zij verdiend. Ik houd, indien gewenst, voor de logés een plekje in de bus vrij zodat uw hond overdag kunt genieten van een mooie en wandeling in een losloopgebied. Als u wilt maak ik foto’s en filmpjes die ik via Facebook of per whatsapp naar u door kan sturen.of

Foto-impressie

Huis

Woonkamer

Zijtuin aansluitend aan huis 

Voortuin

Welke honden kunnen bij mij logeren?

 • honden die voldoen aan de beschrijving op mijn website:  www.hondenuitlaatserviceambra.nl/visie.
 • honden die zindelijk in huis zijn
 • honden die hun plaats weten in de mand (dus niet op de bank of in bed)
 • honden die alleen thuis kunnen zijn en niet blaffen of huilen als ik bijv. een boodschap moet doen. Als honden niet alleen thuis bij hun eigen baasje kunnen zijn dan kunnen ze ook niet in mijn Hotel.

Aanmelden en reserveren van de opvang

 • U reserveert de opvang per mail of via WhatsApp.
 • Is er een vrije plek en uw hond heeft nog niet eerder bij mijn gelogeerd dan plannen we van tevoren aan de opvang een wen ochtend van middag (3 uur) in om te kijken van Hondenhotel Ambra de juiste opvang is voor uw hond. 
 • Is het wennen goed gegaan dan stuur ik u per mail de benodigdheden voor de opvang toe. 

Het is handig om zo snel mogelijk te zijn vanaf de dag dat uw reisdatum vaststaat een afspraak te maken voor een dag indien de hond niet eerder bij mij heeft gelogeerd. Mocht mijn Hotel niet de juiste opvang zijn d an heeft u nog de tijd om iets anders te regelen. Last minute opvang is alleen mogelijk als de hond vooraf een wenmoment heeft gehad. 

Als er honden zijn die niet bij mij kunnen logeren, bedoeld dit niet dat ik de hond niet leuk vind. Het betekent dat de hond helaas om wat voor reden dan ook niet zo goed bij mijn situatie verleden. Dit is niet altijd leuk om te vertellen en al helemaal niet om te horen als baas m aar door vast te houden aan mijn visie kan ik de honden die komen logeren een geweldig stressvrij weekend of vakantie bieden.

Wat neemt u mee voor het weekend- en vakantieverblijf:

 • hondenpaspoort / inentingsboekje
 • voer voor uw hond voor het aantal dagen dat de hond bij mij verblijft
 • medicatie (indien nodig)
 • een eigen speeltje oid van uw hond (hier zit uw hond zijn / haar geur aan)

Tarieven voor de opvang 2021

Wenochtend of middag € 20,00

Dag en nachtopvang €25,00 per dag, verblijft de hond bijv. van zat. 9.00 tot zo. 9.00 uur (dus ook de nacht) dan rekent u 2 dagen. 

Tarieven voor de opvang 2022

Wenochtend of middag € 20,00

Dag en nachtopvang €27,50,- per dag, verblijft de hond bijv. van zat. 9.00 tot zo. 9.00 uur (dus ook de nacht) dan rekent u 2 dagen. 

Betaling van de opvang

U betaalde het Hotel één maand vooraf aan het logeren, inclusief de wen dag (€ 20,-). Zit er tussen het reserveren en de logeren minder dan één maand dan betaald u de reservering direct. De manier waarop u betaald bespreek ik met u als u de reservering maakt.

Annulering van de opvang

U heeft een reservering de mogelijkheid om te annuleren.

 • Annuleert u 3 weken voor het betalen van een datum dan verreken ik 25% van het door u betaalde bedrag.
 • Annuleert u 2 weken voor het betalen van een datum dan verreken ik 50% van het door u betaalde bedrag.
 • Annuleert u 1 week voor het betalen van een datum dan verreken ik 75% van het door u betaalde bedrag.

Annuleert u binnen de laatste 3 dagen dan vindt er geen verrekening meer plaats.

Deze annuleringen gelden niet bij overlijden van uw hond.

Algemene voorwaarden

Bij een boeking gaat u akkoord met de algemene voorwaarden die u op de website kunt inlezen, met als extra dat de schade die uw hond (en) aan mijn inboedel maakt onder uw WA verzekering valt.