Hondenhotel

Uw leukste 5 sterren hondenhotel in huiselijke sfeer in Hendrik Ido Ambacht.

Wilt u uw hond tijdens uw afwezigheid niet in stressvol pension met hokken plaatsen en uw hond liever in een huislijke sfeer laten logeren, dan bent u van harte welkom bij het leukste 5 sterren hondenhotel Ambra.

Hondenhotel Ambra biedt uw hond weekend- en vakantieopvang. 

Ik vang maximaal 1 hond per keer op of 2 honden van dezelfde eigenaar. Door de kleinschaligheid kan ik uw hond alle zorg, liefde en aandacht geven die hij / zij verdiend. Ik houd, indien gewenst, voor de logés een plekje in de bus vrij zodat uw hond overdag met de uitlaatservice mee kan om mee te genieten van een gezellige en mooie wandeling in een losloopgebied. Als u wilt maak ik foto’s en filmpjes die ik via Facebook of per whatsapp naar u door kan sturen.

Foto-impressie

Huis

Woonkamer

Zijtuin aansluitend aan huis 

Voortuin

Welke honden kunnen bij mij logeren?

 • honden die voldoen aan de beschrijving op mijn website:  www.hondenuitlaatserviceambra.nl/visie.
 • honden die zindelijk in huis zijn
 • honden die gewend zijn hun plaats te weten in de mand (dus niet op de bank of in bed)
 • honden die zelfs alleen kunnen zijn en niet blaffen of huilen als ik bijv. een boodschap moet doen. Als honden niet alleen thuis bij hun eigen baasje kunnen zijn dan kunnen ze dat ook niet in mijn Hotel.

Aanmelden en reserveren van de opvang

 • U reserveert de opvang per mail.
 • Is er een plek vrij op uw gewenste data dan plannen we vooraf aan de opvang een wenochtend of middag in om te kijken of er een klik is tussen uw hond en mij. U komt met uw hond naar een neutraal terrein in HI Ambacht en ik ontmoet u daar. Tijdens deze ontmoeting kijk ik naar de interactie van de hond (en) en geef ik informatie over het hotel. Als dit goed gaat neem ik uw hond mee naar mijn huis. Het wenmoment maak ik nooit te lang omdat ik positieve associaties wil opbouwen met uw hond.
 • Is het wennen goed gegaan dan stuur ik u per mail de benodigdheden voor de opvang en een intakeformulier toe. Deze vult u in, ondertekend deze en neemt u mee als u uw hond brengt voor de opvang.

Het is handig om zo snel mogelijk, vanaf de dag dat uw reisdatum vaststaat, een afspraak te maken voor een wenochtend of om te kijken of het klikt. Als het niet klikt moet u nog de tijd hebben om iets anders te regelen. Last minute opvang zonder wendag is niet mogelijk.

Als er honden zijn die na de kennismakingswandeling of na de wendag niet bij mij kunnen komen, betekent dit niet dat ik de hond niet leuk vind. Het betekent alleen dat de hond helaas om wat voor reden dan ook niet zo goed bij mijn situatie past. Dit is niet altijd leuk om te vertellen en al helemaal niet om te horen als baas. Maar door vast te houden aan mijn visie kan ik de honden die komen logeren een geweldige stress vrij weekend of bieden vakantie.

Wat neemt u mee voor het weekend- en vakantieverblijf:

 • intakeformulier en kopie hondenpaspoort / inentingsboekje
 • voer voor uw hond voor het aantal dagen dat de hond bij mij verblijft
 • medicatie (indien nodig)
 • een eigen mand van uw hond (hier zit uw hond zijn / haar geur aan)
 • favoriete speeltje oid indien u hond daar gehecht aan is

Prijs

Wenochtend of middag  € 20,00

Dag en nacht opvang      25,00 per hond > Vanaf 9.00 uur – 9.00 uur (anders: in overleg).

Let op

De dag van brengen en de dag van halen worden berekend als een volledige dag ongeacht de tijd waarop u uw hond brengt of haalt. 

Betaling van de opvang

U betaalt vooraf aan het weekend- en vakantieverblijf, inclusief de wen / proefdag (€ 20, -). Zit er tussen het reserveren en de logeren minder dan één maand betaalt u de reservering direct. De manier waarop u betaald bespreken we bij de reservering.

Annulering van de opvang

U heeft na een reservering de mogelijkheid om te annuleren.

 • Annuleert u 3 weken voor het betalen van een datum dan verreken ik 25% van het door u betaalde bedrag.
 • Annuleert u 2 weken voor het betalen van een datum dan verreken ik 50% van het door u betaalde bedrag.
 • Annuleert u 1 week voor het betalen van een datum dan verreken ik 75% van het door u betaalde bedrag.

Annuleert u binnen de laatste 3 dagen dan vindt er geen verrekening meer plaats.

Deze annuleringen gelden niet bij ernstig letsel of bij het overlijden van uw hond.

Algemene voorwaarden

Bij een boeking voorwaarden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden die u op de website kunt inlezen, met als extra dat de schade die uw hond (en) aan mijn inboedel maakt onder uw WA verzekering valt.