Hondenhotel Ambra

Uw leukste 5 sterren hondenhotel in huiselijke sfeer in Hendrik Ido Ambacht.

Wilt u uw hond tijdens uw afwezigheid niet in stressvol pension met hokken plaatsen en uw hond liever in een huislijke sfeer laten logeren, dan bent u van harte welkom bij het leukste 5 sterren hondenhotel Ambra. Het hotel biedt honden weekend- en vakantieopvang in alle voorkomende situaties. Ik vang, naast mijn hond Ambra, maximaal 1 hond per keer op. Door de kleinschaligheid kan ik uw hond alle zorg, liefde en aandacht geven die hij/ zij verdiend. Ik houd, indien gewenst, voor de logés een plekje in de bus vrij zodat uw hond overdag mee kan met de uitlaatservice om mee te genieten van een gezellige en mooie wandeling in een losloopgebied. Als u wilt maak ik foto’s en filmpjes die ik via Facebook of per whatsapp naar u door kan sturen. Zo kunnen de baasjes altijd en overal ter wereld zien wat hun hond aan het doen is tijdens zijn/haar vakantie en dan heeft u zelf een extra leuke vakantie.

Foto-impressie

Huis

Woonkamer

Zijtuin aansluitend aan huis 

Voortuin

Welke honden kunnen bij mij logeren?

 • honden die voldoen aan de beschrijving op mijn website: www.hondenuitlaatserviceambra.nl/visie.
 • honden die zindelijk in huis zijn
 • honden die gewend zijn hun plaats te weten in de mand (dus niet op de bank of in bed)
 • honden die even alleen kunnen zijn en niet blaffen of huilen als ik bijv. een boodschap moet doen. Als honden niet alleen thuis bij hun eigen baasje kunnen zijn dan kunnen ze dat ook niet bij mijn hond.

Aanmelden en reserveren van het logeren

We plannen vooraf aan de opvangdag of logeerpartij eerst een wenochtend of middag in om te kijken of er een klik is tussen uw hond, Ambra en mij. U komt met uw hond naar een neutraal terrein in H.I Ambacht en ik ontmoet u daar samen met mijn hond. Tijdens deze korte ontmoeting kijk ik naar de interactie van de honden en geef ik informatie over het Hotel. Als dit allemaal goed gaat neem ik uw hond mee naar mijn huis. Het wenmoment maak ik nooit te lang omdat ik positieve associaties wil opbouwen met uw hond. Gaat de wendag goed dan reserveert u per mail het verblijf. Ik stuur vervolgens een intakeformulier. Deze vult u in, ondertekend deze en geeft u vooraf aan het logeren bij mij af.

Het is handig om zo snel mogelijk, vanaf de dag dat uw reisdatum vaststaat, een afspraak te maken voor een wenochtend of middag om te kijken of het klikt. Als het niet klikt moet u nog de tijd hebben om iets anders te regelen. Last minute opvang zonder wendag is, wegens de leeftijd van mijn hond, Ambra niet mogelijk.

Als er honden zijn die na de kennismakingswandeling of na de wendag niet bij mij kunnen komen, betekent dit niet dat ik de hond niet leuk vind. Het betekent alleen dat de hond helaas om wat voor reden dan ook niet zo goed bij mijn situatie past. Dit is niet altijd leuk om te vertellen en al helemaal niet om te horen als baas. Maar door vast te houden aan mijn  visie kan ik de honden die wel bij mij en mijn hond komen logeren een geweldige stress vrij weekend of vakantie bieden.

Wat neemt u mee voor het weekend- en vakantieverblijf:

 • kopie hondenpaspoort / inentingsboekje
 • voer voor uw hond voor het aantal dagen dat de hond bij mij verblijft
 • medicatie (indien nodig)
 • gegevens van de dierenarts
 • een noodnummer die ik kan bellen indien u niet beschikbaar bent
 • een eigen mand van uw hond (hier zit uw hond zijn/ haar geur aan)
 • favoriete speeltje o.i.d. indien u hand daar gehecht aan is

Prijs

Wenochtend of middag € 20,00

Dag en nacht opvang     25,00 per hond         > V.a. 9.00 uur – 9.00 uur (anders: in overleg).

Let op

De dag van brengen en de dag van halen worden berekend als een volledige dag ongeacht de tijd waarop u uw hond brengt of haalt. 

Betaling van een weekend of vakantie 

U betaalt vooraf aan het weekend- en of vakantieverblijf, inclusief  de wen/proefdag (€20,-). Zit er tussen het reserveren en de het logeren minder dan één maand betaalt u de reservering direct. De manier van betalen bespreken we bij een reservering.

Annulering van een weekend of vakantie 

U heeft na een reservering de mogelijkheid te annuleren.

 • Annuleert u 3 weken voor geboekte datum dan verreken ik 25% van het door u reeds betaalde bedrag.
 • Annuleert u 2 weken voor geboekte datum dan verreken ik 50% van het door u reeds betaalde bedrag.
 • Annuleert u 1 week voor geboekte datum dan verreken ik 75% van het door u reeds betaalde bedrag.

Annuleert u binnen de laatste 3 dagen dan vindt er geen verrekening meer plaats.

Deze annuleringen gelden niet bij ernstig letsel of bij het overlijden van uw hond.

Extra service

Als u een dier heeft die niet mee op vakantie kan en in Hendrik Ido Ambacht liever thuis verzorgt moet worden neem dan contact met mij op om te kijken wat ik voor u en uw dier kan betekenen.

Prijs per huisbezoek:

 • Vogel                                   € 8.50
 • Konijn/knaagdieren       € 8,50   
 • Vissen                                € 8,50
 • Kat                                      € 10.00           

Algemene voorwaarden

Bij een boeking gaat u akkoord met de algemene voorwaarden die u op de website kunt inlezen, met als extra voorwaarden dat de schade die uw hond(en) aan mijn inboedel maakt onder uw WA verzekering valt.

Close Menu